• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

Владо Петрушев


За јануари кандидатите за инструктор на месецот го избраа инструкторот Владо Петрушев. За него кандидатите рекоа: „Најдобриот инструктор, обуката ја прави лесна, а возењето едноставно. Искрено го препорачувам!“.