• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Зошто Авто Школа Мобилити?


- Традиција: 42 години постоење во рамките на системот на АМСМ

- Искуство: над 22.000 обучени кандидати
 
- Опременост: современи, комплетно опремени и климатизирани возила

- Квалификуван тим: 7 професионални инструктори и предавачи